Deutsch English (UK) English (US) Español Française Dutch

10 procent korting
Privacy Policy

Introductie

Deze site valt onder het recht en de regels van de Nederlandse wet en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door Millefiori en alle vragen m.b.t. privacy moeten in eerste instantie gericht worden aan info@mozaiekmaterialen.nl.
Houd u er rekening mee, dat wij gegevens voor een minimum periode moeten bewaren, zoals aangegeven in de wet van ons land. Elke vorm van privacy gevoelige informatie die getoond wordt op publieke gedeelten van deze site, kunnen op schriftelijk verzoek gericht aan het onderstaand adres worden verwijderd. Houd u er rekening mee dat een kleine administratieve bijdrage gevraagd kan worden.

Verzameling van data

Deze website verzamelt data in overeenstemming met het Nederlands recht. Deze website verzamelt logs inclusief IP adressen, maar geen persoonsgebonden data van bezoekers, de server logs worden gebruikt bij het opsporen van problemen binnen de site en zijn toegankelijk voor de politie en andere gerechtelijke autoriteiten in Nederland.

Informatie derden

Ondanks dat we geen informatie aan derden verkopen, geven wij wel informatie door aan andere partijen om een betere service te kunnen verlenen. De volgende derde partijen hebben toegang tot een deel van onze data:
Google Analytics cookies, Google Analytics is onze primaire webstatistieken software, er wordt geen identificeerbare data verzonden naar Google Analytics maar geografische locaties wanneer deze beschikbaar zijn.

Betaalsystemen

Onze betaalsystemen maken op een veilige manier gebruik van een SSL en alle betalingen gaan via onze verkoop providers PayPal en Sisow. De betalingen worden on / off site afgehandeld.

On site betalingen worden verricht op een beveiligd gedeelte van ons website. Dit gedeelte wordt beveiligd en gecontroleerd door Millefiori (eigenaar van deze site) en alle verzamelde data tijdens uw aankoop zal veilig bewaard worden. De volgende data zal tijdens uw aankoop worden opgeslagen:
Lijst data: bijvoorbeeld, naam & adres, telefoonnummer, e-mailadres en wachtwoord voor inlog .
Na een transactie zullen we uw e-mailadres en wachtwoord opslaan om toekomstige aankopen voor u makkelijker te maken / we slaan nooit deze gegevens op i.v.m. misbruik.

Alle betalingen worden door een derde partij verkoop providers PayPal en Sisow afgehandeld. U kunt in contact komen met hen via de contactpagina's van hun websites. De volgende gegevens worden bewaard op onze site:
Lijst data: bijvoorbeeld, naam, aflever adres, telefoonnummer
Bent u bezorgd i.v.m. uw orders, neemt u dan a.u.b. contact met ons op via telefoonnummer 06-18261845 / 0348-447743

Bezwaren

Heeft u informatie nodig of u bent overtuigd dat er een fout is gemaakt binnen dit document, dat kunt u contact opnemen via e-mail of een brief sturen naar Millefiori, Schakenbosdreef 18, 3421VE in Oudewater. Heeft u het gevoel dat uw zaak niet correct wordt afgehandeld, dan kunt u zich richten tot de volgende instanties Digi Keur & College Bescherming Persoongegevens.
We gaan zeer serieus om met uw privacy en verkopen of gebruiken uw gegevens niet op een manier die gezien kan worden als ongepast, zowel etisch als in de wetgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobile Site