Deutsch English (UK) English (US) Español Française Dutch

10 procent korting
FAQ

 

Kan ik ergens instructies vinden voor mozaïeken en voegen?

 

U kunt de algemene mozaïekinstructies hier downloaden. Hierin staat beschreven hoe u het best te werk kunt gaan en hoe u uw werkstuk kunt afwerken.

Wat is de levertijd van mijn pakket?

Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis. Indien op zaterdag besteld, dinsdag in huis. Als u een pakket verstuurt, streeft PostNL ernaar uw pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. U volgt uw pakket online met Track & Trace. Bezorging ook op zaterdag. Op zondagen natuurlijk geen leveringen. Leveringen aan Belgïe duren wat langer.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Ideal, Paypal, Mistercash of via een bankoverschrijving. Als u uw bestelling ter plaatse uitzoekt of komt ophalen, kunt u contant betalen of pinnen..

Wat als ik spijt krijg van mijn bestelling?

Bij Millefiori kunt u een besteld product binnen 14 werkdagen retourneren zonder opgaaf van reden waarna het gehele orderbedrag wordt teruggestort. Het is hierbij van belang dat het artikel compleet is en wordt teruggestuurd in de originele verpakking. Beschadigde artikelen of producten die niet meer compleet zijn komen niet voor restitutie in aanmerking. Pas als alles compleet is, storten we het aankoopbedrag terug. De retour verzending is geheel voor uw rekening.

Wat zijn de tarieven van de verzendkosten?

Uw pakket word verzonden via PostNL. De tarieven ziet u hieronder.

Gewicht Tarief
0-100gr
€ 2,76
100gr-10kg
€ 6,50
10-30kg
€ 12,40
 
 
 
 
In Nederland
Gewicht Tarief
0-100gr
€ 3,15
100gr-2kg
€ 11,00
2kg-5kg
€ 14,00
5kg-30kg
€ 17.50
 
 
In Belgié

De kleuren van de tegeltjes komen niet geheel overeen met de foto's toen ik de bestelling samenstelde.

Wij doen ons best om een zo duidelijk mogelijke foto te plaatsen maar onder meer door verschillen in beeldscherm instellingen, kunnen kleine afwijkingen in kleurweergave ontstaan.

Ik wil graag even overleggen voordat ik een bestelling doe. Kan dat?

Natuurlijk, wij willen u graag van dienst zijn. U kunt ons bellen op 06-18261845 / 0348-447743. Een mailtje sturen is natuurlijk ook goed (info@mozaiekmaterialen.nl)

Als ik wil bestellen wordt de website niet goed weergegeven waardoor het bestellen niet lukt. Wat nu?

Ondanks onze grootst mogelijke inzet om de webshop perfect te laten functioneren, kan het proces soms verstoringen hebben. Wij verzoeken u om ons dan uw bestelling per email of telefonisch door te geven (o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, bank-/girorekeningnummer voor de eenmalige machtiging en uw accoord met de leveringsvoorwaarden).

Kan ik bij jullie workshops volgen?

U kunt u aanmelden voor een workshop. De eerstvolgende staat op de homepage vermeld. Wilt u een workshop met een groepje vrienden/vriendinnen of familie doen? Dat kan natuurlijk ook. Als u de groepsgrootte en wensen doorgeeft, stellen wij een leuke workshop op maat samen. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je een originele eigen creatie. De werkstukken worden na afloop zelf thuis gevoegd. Uiteraard krijgen deelnemers hiervoor de juiste materialen mee, alsook een goede instructie. De workshops vinden plaats in Gorinchem, maar kunnen ook op locatie gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Welk lijm moet ik gebruiken?

Dit hangt voor een groot deel af van de ondergrond. Wilt u steentjes op glas lijmen, dan is siliconenlijm het meest geschikt. Op hout gebruikt u houtlijm (de flesjes Collal). Is uw ondergrond niet vlak (horizontaal), dan loopt u kans dat de vers gelijmde steentjes van uw werkstuk af glijden. In dat geval gebruikt u het beste pastalijm (Ultramastic), deze is dikker van substantie en voor vele doeleinden geschikt.

Is glasmozaïek geschikt om buitenovens mee te bekleden?

Ja, glasmozaiek  is bestand tegen hoge (en lage) temperaturen.

Ik wil mijn bestelling aan iemand cadeau doen. Hoe gaat dat?

Als u wilt dat wij uw bestelling bij iemand anders bezorgen vult u uiteraard het afleveradres van die persoon in. Vult u wel uw eigen emailadres in, want daar gaat alle communicatie rondom het bestelproces naartoe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobile Site